Να μασάς καλά την τροφή σου, αν θέλεις να έχεις κομψή σιλουέτα

Αγάλι-αγάλι πρέπει να μασάμε το φαγητό για να έχει περίσσια νοστιμάδα και να μας βγαίνει σε καλό, λένε οι ειδικοί.

Όταν τρώμε αργά και μασάμε καλά τις μπουκιές μας, έχουμε δύο οφέλη: Αφενός καταναλώνουμε μικρότερη ποσότητα – οπότε διατηρούμε καλύτερη σιλουέτα – και αφετέρου ευχαριστιόμαστε περισσότερο τη γεύση.

Εν κατακλείδι, το φαγητό πρέπει να είναι μια απόλαυση που διαρκεί και όχι μια αγχωτική διαδικασία κατάποσης αμάσητων μπουκιών. Από το τραπέζι πρέπει να σηκωνόμαστε χορτάτοι, αλλά ποτέ βαρυστομαχιασμένοι.

Πώς θα διατηρήσεις τις ελιές φρέσκες για περισσότερο χρόνο

Για να διατηρήσεις τις ελιές περισσότερο χρόνο, καλό είναι να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία: Θα τις βάλεις σε δοχείο που κλείνει καλά, κατά προτίμηση από...

Φτιάξε τέλεια σπιτική λεμονάδα σε 5΄

Γιατί να παίρνεις συσκευασμένη λεμονάδα (με χημικά), όταν μπορείς να την φτιάξεις στο σπίτι σε πέντε λεπτά απολαμβάνοντας όλο το άρωμα, τη γεύση και...

Ποιες τροφές είναι ιδανικές να καταναλώνουμε, όταν κάνει ζέστη

Σήμερα κάνει ζέστη. Τι μαγειρεύουμε; Ασφαλώς όχι ζεστή κοτόσουπα. Υπάρχει μια λίστα τροφών που μπορεί να σε κρατήσει δροσερό/ή τις ημέρες που ο υδράργυρος...

Πώς θα φτιάξεις γρήγορα τον πιο νόστιμο χαλβά

Αν ο συνηθισμένος χαλβάς του εμπορίου (ο οποίος συνήθως περιέχει γλυκόζη) δεν σε ικανοποιεί και αναζητάς κάτι ακόμα πιο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ