Να μασάς καλά την τροφή σου, αν θέλεις να έχεις κομψή σιλουέτα

Αγάλι-αγάλι πρέπει να μασάμε το φαγητό για να έχει περίσσια νοστιμάδα και να μας βγαίνει σε καλό, λένε οι ειδικοί.

Όταν τρώμε αργά και μασάμε καλά τις μπουκιές μας, έχουμε δύο οφέλη: Αφενός καταναλώνουμε μικρότερη ποσότητα – οπότε διατηρούμε καλύτερη σιλουέτα – και αφετέρου ευχαριστιόμαστε περισσότερο τη γεύση.

Εν κατακλείδι, το φαγητό πρέπει να είναι μια απόλαυση που διαρκεί και όχι μια αγχωτική διαδικασία κατάποσης αμάσητων μπουκιών. Από το τραπέζι πρέπει να σηκωνόμαστε χορτάτοι, αλλά ποτέ βαρυστομαχιασμένοι.

Φτιάξε τέλεια σπιτική λεμονάδα σε 5΄

Γιατί να παίρνεις συσκευασμένη λεμονάδα (με χημικά), όταν μπορείς να την φτιάξεις στο σπίτι σε πέντε λεπτά απολαμβάνοντας όλο το άρωμα, τη γεύση και...

Αχλάδι: Ένα φθινοπωρινό φρούτο, ιδανικό για δίαιτα

Το αχλάδι μπορεί να μην είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα, όμως προσφέρει άφθονη βιταμίνη C και φυτικές ίνες, που ευεργετούν το πεπτικό σύστημα...

Πώς θα φτιάξεις γρήγορα τον πιο νόστιμο χαλβά

Αν ο συνηθισμένος χαλβάς του εμπορίου (ο οποίος συνήθως περιέχει γλυκόζη) δεν σε ικανοποιεί και αναζητάς κάτι ακόμα πιο υγιεινό, ελαφρύ και ταυτόχρονα πλούσιο...

Ποιες τροφές είναι ιδανικές να καταναλώνουμε, όταν κάνει ζέστη

Σήμερα κάνει ζέστη. Τι μαγειρεύουμε; Ασφαλώς όχι ζεστή κοτόσουπα. Υπάρχει μια λίστα τροφών που μπορεί να σε κρατήσει δροσερό/ή...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ