Μήπως ξεφλουδίζεις τη μπανάνα σου ανάποδα; Δες τον σωστό τρόπο

Οι περισσότεροι ανοίγουμε τη φλούδα της μπανάνας από το κοτσάνι. Αυτός όμως δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Κάποιες φορές το κοτσάνι είναι σκληρό και χρειάζεται να προσπαθήσουμε αρκετά για να καταφέρουμε να το ανοίξουμε. Επίσης συχνά πάνω στην υπερπροσπάθειά μας αφήνουμε κομμάτι του φρούτου μέσα στο κοτσάνι.

Ο σωστός τρόπος λοιπόν για να ξεφλουδίζεις πάντα εύκολα την μπανάνα είναι να πιέζεις με τα δάχτυλα ελαφρά στην κορυφή.

Πώς θα διατηρήσεις τις ελιές φρέσκες για περισσότερο χρόνο

Για να διατηρήσεις τις ελιές περισσότερο χρόνο, καλό είναι να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία: Θα τις βάλεις σε δοχείο που κλείνει καλά, κατά προτίμηση από...

Φτιάξε τέλεια σπιτική λεμονάδα σε 5΄

Γιατί να παίρνεις συσκευασμένη λεμονάδα (με χημικά), όταν μπορείς να την φτιάξεις στο σπίτι σε πέντε λεπτά απολαμβάνοντας όλο το άρωμα, τη γεύση και...

Ποιες τροφές είναι ιδανικές να καταναλώνουμε, όταν κάνει ζέστη

Σήμερα κάνει ζέστη. Τι μαγειρεύουμε; Ασφαλώς όχι ζεστή κοτόσουπα. Υπάρχει μια λίστα τροφών που μπορεί να σε κρατήσει δροσερό/ή τις ημέρες που ο υδράργυρος...

Πώς θα φτιάξεις γρήγορα τον πιο νόστιμο χαλβά

Αν ο συνηθισμένος χαλβάς του εμπορίου (ο οποίος συνήθως περιέχει γλυκόζη) δεν σε ικανοποιεί και αναζητάς κάτι ακόμα πιο...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ