Μήπως ξεφλουδίζεις τη μπανάνα σου ανάποδα; Δες τον σωστό τρόπο

Οι περισσότεροι ανοίγουμε τη φλούδα της μπανάνας από το κοτσάνι. Αυτός όμως δεν είναι ο σωστός τρόπος.

Κάποιες φορές το κοτσάνι είναι σκληρό και χρειάζεται να προσπαθήσουμε αρκετά για να καταφέρουμε να το ανοίξουμε. Επίσης συχνά πάνω στην υπερπροσπάθειά μας αφήνουμε κομμάτι του φρούτου μέσα στο κοτσάνι.

Ο σωστός τρόπος λοιπόν για να ξεφλουδίζεις πάντα εύκολα την μπανάνα είναι να πιέζεις με τα δάχτυλα ελαφρά στην κορυφή.

Φτιάξε τέλεια σπιτική λεμονάδα σε 5΄

Γιατί να παίρνεις συσκευασμένη λεμονάδα (με χημικά), όταν μπορείς να την φτιάξεις στο σπίτι σε πέντε λεπτά απολαμβάνοντας όλο το άρωμα, τη γεύση και...

Αχλάδι: Ένα φθινοπωρινό φρούτο, ιδανικό για δίαιτα

Το αχλάδι μπορεί να μην είναι από τα πιο αγαπημένα φρούτα, όμως προσφέρει άφθονη βιταμίνη C και φυτικές ίνες, που ευεργετούν το πεπτικό σύστημα...

Ποιες τροφές είναι ιδανικές να καταναλώνουμε, όταν κάνει ζέστη

Σήμερα κάνει ζέστη. Τι μαγειρεύουμε; Ασφαλώς όχι ζεστή κοτόσουπα. Υπάρχει μια λίστα τροφών που μπορεί να σε κρατήσει δροσερό/ή τις ημέρες που ο υδράργυρος...

Πώς θα διατηρήσεις τις ελιές φρέσκες για περισσότερο χρόνο

Για να διατηρήσεις τις ελιές περισσότερο χρόνο, καλό είναι να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία: Θα τις βάλεις σε δοχείο που...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ