Δες πώς θα “στεγνώσεις” ένα φαγητό που έχει παραπανίσια υγρά

ΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΑ

Αν το φαγητό που έφτιαξες στην κατσαρόλα έχει ήδη βράσει, αλλά έχουν μείνει περισσότερα υγρά από όσα θα ήθελες, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να γίνει πιο στεγνό:

Aποσύρεις το σκεύος από τη φωτιά.

Ξεσκεπάζεις την κατσαρόλα και σκεπάζεις το φαγητό με μια καθαρή, βαμβακερή πετσέτα.

Επάνω από την πετσέτα τοποθετείς το καπάκι.

Σε σύντομο χρόνο η πετσέτα θα απορροφήσει όλους τους υδρατμούς και το φαγητό θα γίνει όπως πρέπει.

Η τοποθέτηση της πετσέτας είναι ιδανική λύση για να κάνεις το ρύζι και το κριθαράκι σπυρωτά και νόστιμα, αλλά και για όσα νερόβραστα φαγητά δεν θέλεις να λασπώσουν.

Για περισσότερα Tips & Tricks κάνε LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΝΕΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ