Τι να κάνεις για να μην λασπώνουν τα μακαρόνια

Θέλεις να φτιάξεις μια ωραία μακαρονάδα, αλλά φοβάσαι μήπως κολλήσουν τα μακαρόνια μεταξύ τους καθώς μαγειρεύονται; Υπάρχει ένα μικρό μυστικό για να μην “λασπώνουν”:

Κατά τη διάρκεια του βρασμού τους ρίξε στην κατσαρόλα 2-3 κουταλιές ελαιόλαδο και λύνεις το πρόβλημα!

Πώς θα διατηρήσεις τις ελιές φρέσκες για περισσότερο χρόνο

Για να διατηρήσεις τις ελιές περισσότερο χρόνο, καλό είναι να ακολουθήσεις την εξής διαδικασία: Θα τις βάλεις σε δοχείο που κλείνει καλά, κατά προτίμηση από...

Φτιάξε τέλεια σπιτική λεμονάδα σε 5΄

Γιατί να παίρνεις συσκευασμένη λεμονάδα (με χημικά), όταν μπορείς να την φτιάξεις στο σπίτι σε πέντε λεπτά απολαμβάνοντας όλο το άρωμα, τη γεύση και...

Πώς θα φτιάξεις γρήγορα τον πιο νόστιμο χαλβά

Αν ο συνηθισμένος χαλβάς του εμπορίου (ο οποίος συνήθως περιέχει γλυκόζη) δεν σε ικανοποιεί και αναζητάς κάτι ακόμα πιο υγιεινό, ελαφρύ και ταυτόχρονα πλούσιο...

Γιατί οι γυάλινες συσκευασίες είναι οι καλύτερες για τρόφιμα και ποτά;

Να προτιμάς τις γυάλινες συσκευασίες για τρόφιμα και ποτά, γιατί το γυαλί είναι αδρανές υλικό και έτσι δεν αλληλεπιδρά...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ